Kassaweegschaal Digi SM-120 - robuuste functionele weegschaal vor detail- en ambulante handel.

Een kassaweegschaal nodig?

Bos Systemen levert kassaweegschalen  voor detaillisten in de foodsector, voor kaas, vis, agf  en slagerijen. Bekijk ons complete aanbod kassaweegschalen.

Eenvoudig of met touchscreen

Een kassaweegschaal die eenvoudig de prijs berekend van het gewogen product tot kassaweegschalen als compleet afrekensysteem, en eventueel in een netwerk. Van robuuste basic uitvoering tot geavanceerde uitvoeringen met een touchscreen. Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over de kassaweegschaal die écht past bij uw behoefte en wensen.

Standaard of met opties

Bos Systemen levert een kassaweegschaal als standaard product en u kunt de weegschaal van uw keuze uitbreiden met diverse opties en accessoires, zoals een geldlade, scanner of software, etc.

Aanvullende producten

En daarnaast uitbreidingen zoals een elektronisch prijskaartsysteem (als de prijs in de weegschaal door u is aangepast is ook de prijs op het betreffende prijskaartje in de toonbank aangepast) of een klantenkaart systeem (voor klantenbinding en voor u belangrijke informatie wat betreft het bestedingspatroon van uw klanten).

Garantie en levering

Alle kassaweegschalen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie en worden geleverd en geïnstalleerd inclusief instructie bij u op lokatie!