Dynamisch inbouw asweegsysteem DW - volautomatisch wegen van vrachtwagens, landbouwvoertuigen en ander zwaar transport tot 20 ton per as

Een dynamisch inbouw asweegsysteem als alternatief voor een weegbrug? 

Statisch en dynamisch wegen

Met onze asweegsystemen kunt u op 2 manieren wegen, statisch en dynamisch, statisch as voor as, of dynamisch met een snelheid van 1-2 km per uur zonder te stoppen over het asweegsysteem rijdt totdat alle assen gewogen zijn. Een dynamisch inbouw asweegsysteem kan als alternatief voor een weegbrug gebruikt worden (niet voor handelsdoeleinden). De afmetingen van het weegplateau van het asweegsysteem DW zijn 800 x 3000 mm en het weegvermogen 20 ton per as.

Met dit asweegsysteem kunt u:

  • automatisch complete voertuigen wegen
  • het nettogewicht van de vracht vaststellen. U hoeft niet vol- en leeg, dus twee keer te wegen. U weegt één keer inclusief vracht, het gewicht van het voertuig wordt automatisch afgetrokken!
  • met de thermische printer kunt u de wegingen printen, eventueel met datum / tijd.
  • de weegdata opslaan op een geheugenkaart voor verdere verwerking, bijv. exporteren naar Excel.

Opties

Er zijn diverse opties, zo is het mogelijk dat u specifieke wensen heeft en daardoor voor een alternatieve indicator kiest

Overbelading voorkomen !

Eén van de bekende toepassingen is het wegen van vrachtwagens om overbelading te voorkomen, dit kan alleen door het wegen van alle assen afzonderlijk.