Kassasystemen voor retail en horeca - Mplus oplossingen als basis module of extra modules voor uw specifieke situatie

Kassasystemen van Mplus voor elke onderneming in de detailhandel en horeca. U wilt professionele, betrouwbare kassa systemen? Bos Systemen is reeds 40 jaar leverancier aan ondernemers in de detailhandel en horeca. Met een brede range aan specifieke Mplus modules als aanvulling op de Mplus basismodule. Zodat uw wensen die uw specifieke situatie met zich mee brengt bijna altijd gerealiseerd kunnen worden.

Kassasystemen van Mplus, wij adviseren u graag deskundig over systemen die passen bij uw behoeften en eisen

POS Kassa Mplus - diverse specifieke oplossingen, en uw systeem op afstand beheren en uw resultaten inzien?

Bekijk alle POS Kassa »

Ruim aanbod:
U vindt bij ons een compleet assortiment kassasystemen. Zoekt u een complete oplossing met touchscreen, backoffice software of website koppeling, enz.. De software modules van Mplus leveren wij in combinatie met hardware zoals een kassaterminal, kassabon- of printer voor de keuken of bar, een handterminal of een barcodescanner enz.  De Mplus modules kunnen in de meeste gevallen ook op een hardware van uzelf geïnstalleerd worden.

U vindt bij ons kassasystemen voor:

Detailhandel: Retail, Fashion, Speciaalzaak en Bakkerij
Horeca:
Restaurants, Cafetaria's, Afhalen & bezorgen, Zorg & Facilitair, Sport

Waarom Bos Systemen?

  • 40 jaar ervaring; gratis professioneel advies
  • Professionele gratis helpdesk
  • Eigen technische dienst
  • Complete oplossingen
  • Kopen óf leasen
  • 2 jaar garantie

U vindt altijd uw ideale kassasystemen

Bos Systemen levert – bijvoorbeeld voor uw horecabedrijf - kassa systemen die eenvoudig uitgebreid kunnen worden met draagbare bestelterminals of printers. Software voor reservering, afhaalbestellingen of klantenkaartsysteem. Zoekt u een detailhandel oplossig? Kies dan voor koppeling met bijv. een handscanner, een pinapparaat, software voor online artikelbeheer, klantenpas, digitale kassabonnen of een geIntegreerde webshop.

Complete kassasystemen kopen bij Bos Systemen

U bent op zoek naar een compleet kassa systeem? Neem dan contact op met Bos Systemen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kassa's en complete systemen voor u klaarstaan en helpen u dan ook graag verder op dit gebied. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende systemen en losse kassa's die u bij ons kunt aanschaffen. Het is daarnaast ook mogelijk om een kassa te leasen, of in termijnen te betalen. Elke kassa of systeem dat u bij ons afneemt leveren we met twee jaar garantie en is daarnaast voorzien van onze uitstekende service.

Het belang van goed werkend kassasystemen

Als u gebruik maakt van een kassa, dan wilt u dat deze geheel betrouwbaar werkt. Per slot van rekening worden er met een kassa belangrijke transacties uitgevoerd en kan een klein foutje in het systeem er voor zorgen dat uw betrouwbaarheid in het geding komt. Bij Bos Systemen weten we precies hoe een kassasysteem dusdanig in elkaar gezet moet worden dat iedereen hier volledig op kan vertrouwen. We hebben ruim 30 jaar ervaring met kassa systemen en willen dan ook graag een perfect werkend systeem aan u leveren. Bij ons heeft u daarbij de beschikking over een gratis, professionele helpdesk en onze eigen technische dienst, die bij u langs kan komen om problemen aan uw kassa's te verhelpen.

Welk systeem past het beste bij u?

Neem gerust even een kijkje op onze site om te bekijken welk systeem het beste bij uw wensen past. Wij zijn ook altijd beschikbaar als u meer vragen heeft of direct advies wilt krijgen van een van onze experts. Samen met u bekijken we dan wat u nodig heeft op het gebied van kassa's en dergelijke kassasystemen en hoe wij ervoor gaan zorgen dat u de kassa krijgt die u het beste ondersteunt.