Kassasystemen voor horeca en retail - Mplus oplossingen, ook in the cloud - en daarnaast eenvoudige Casio modellen

Compleet aanbod kassasystemen, voor elke onderneming. U wilt professionele, betrouwbare kassa systemen? Bos Systemen is reeds 40 jaar leverancier aan ondernemers in de detailhandel (retailers, horeca-ondernemers e.d.) van een brede range aan hoogwaardige afreken apparatuur. Op deze pagina's vindt u ons assortiment!

Wij adviseren u graag deskundig over Mplus en Casio systemen die passen bij uw behoeften en eisen

BTW verhoging 9% op de kassa | Gratis instructie bij Bos Systemen

Er bevinden zich geen producten in deze categorie.

Ruim aanbod:

U vindt bij ons een compleet assortiment kassasystemen. Zoekt u een complete oplossing met touchscreen, backoffice software, enz. of een meer eenvoudige kassa systeem? U kunt bovendien kiezen uit de merken Mplus en Casio. 

SmartPOS hardware leveren wij in combinatie met software, maar kan ook op een computer van uzelf geïnstalleerd worden.

U vindt bij ons kassasystemen voor:

Detailhandel 

Retail, Fashion, Speciaalzaak en Bakkerij

Horeca 

Restaurants, Cafetaria's, Afhalen & bezorgen, Zorg & Facilitair, Sport

Waarom Bos Systemen?

Bel ons voor advies of kies zelf uw professionele kassasystemen via de webshop, en ondervind het voordeel van Bos Systemen. Een kassasysteem aanschaffen is bij ons zeer aantrekkelijk om de volgende redenen:

  • 40 jaar ervaring; gratis professioneel advies
  • Professionele gratis helpdesk
  • Eigen technische dienst
  • Complete oplossingen
  • Kopen óf leasen
  • 2 jaar garantie

Ons aanbod en vergaande service garanderen u optimaal rendement uit uw investering.

U vindt altijd uw ideale kassa systemen

Bos Systemen levert – bijvoorbeeld voor uw horecabedrijf - kassasystemen die eenvoudig uitgebreid kunnen worden met draagbare bestelterminals of printers. Software voor reservering, afhaalbestellingen of klantenkaartsysteem. Zoekt u een detailhandel oplossig? Kies dan voor koppeling met bijv. een handscanner, een pinapparaat, software voor online artikelbeheer, klantenpas, digitale kassabonnen of een geIntegreerde webshop.

Complete kassasystemen kopen bij Bos Systemen

U bent op zoek naar een compleet kassasysteem? Neem dan contact op met Bos Systemen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kassa's en complete kassasystemen voor u klaarstaan en helpen u dan ook graag verder op dit gebied. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende systemen en losse kassa's die u bij ons kunt aanschaffen. Het is daarnaast ook mogelijk om een kassa te leasen, of in termijnen te betalen. Elke kassa of systeem dat u bij ons afneemt leveren we met twee jaar garantie en is daarnaast voorzien van onze uitstekende service.

Het belang van goed werkend kassasystemen

Als u gebruik maakt van een kassa, dan wilt u dat deze geheel betrouwbaar werkt. Per slot van rekening worden er met een kassa belangrijke transacties uitgevoerd en kan een klein foutje in het systeem er voor zorgen dat uw betrouwbaarheid in het geding komt. Bij Bos Systemen weten we precies hoe een kassasysteem dusdanig in elkaar gezet moet worden dat iedereen hier volledig op kan vertrouwen. We hebben ruim 30 jaar ervaring met kassasystemen en willen dan ook graag een perfect werkend systeem aan u leveren. Bij ons heeft u daarbij de beschikking over een gratis, professionele helpdesk en onze eigen technische dienst, die bij u langs kan komen om problemen aan uw kassa's te verhelpen.

Welk systeem past het beste bij u?

Neem gerust even een kijkje op onze site om te bekijken welk systeem het beste bij uw wensen past. Wij zijn ook altijd beschikbaar als u meer vragen heeft of direct advies wilt krijgen van een van onze experts. Samen met u bekijken we dan wat u nodig heeft op het gebied van kassa's en dergelijke kassasystemen en hoe wij ervoor gaan zorgen dat u de kassa krijgt die u het beste ondersteunt.