Kluizen voor retail, groothandel en horeca - ECB-S gecertificeerde inbraakwerende kluizen en brandwerende kluizen

Kluizen kopen? Bos Systemen levert sinds 1978 aan ondernemers in de detailhandel, horeca en groothandel, etc. een range kluizen van een zeer goede kwaliteit met 24 maanden garantie, zoals een brandkast, inbraakwerende kluis of brandwerende kluis. Uw geld, sieraden, documenten en goederen die waardevol voor u zijn, wilt u veilig opbergen. Bekijk op deze pagina ons assortiment, u vindt er ook gecertificeerde kluizen die u kunt herkennen aan het ECB-S label. Wij adviseren u graag deskundig over de kluis die past bij uw behoeften en wensen.

Waarom gecertificeerde kluizen

Een gecertificeerde brand- of inbraakwerende kast of kluis is getest en gecertificeerd door ESSA een geaccrediteerde instantie, en dat garandeert u kluizen van een hoge kwaliteit door controle op het productieproces en biedt u de gewenste zekerheid!  Een gecertificeerde kluis wordt ingedeeld in 1 van de 10 weerstandsklassen, met de daarbij behorende waardeberging (verzekerde waarde). Deze Europese normen worden door de verzekeraars overgenomen. Kortom een gecertificeerde kluis levert bij verzekeraars geen discussie op wat met een niet gecertificeerde kluis wel het geval kan zijn, die kunnen uitsluitend selectief worden ingezet.

Waar moet u op letten bij aankoop van kluizen?

Kluizen moeten aan 3 voorwaarden voldoen: 1. Kies voor een gecertificeerde kluis 2. Zorg voor een goede verankeren 3. Kies de juiste waardeberging.

Bijvoorbeeld, u wilt uw dagopbrengsten veilig opbergen, en dat is bijv. maximaal €6500,- dan kiest u een kluis die een hogere waardeberging heeft, een kluis met waardeberging Grade 0 (max. €7000) want de verzekering betaald niet meer uit dan de waardeberging van de kluis.

Waarom kopen bij Bos Systemen?

Kies nu met zorg uw professionele kluizen en ondervind dagelijks het voordeel van Bos Systemen. Kopen bij ons is zeer aantrekkelijk om de volgende redenen:

  • Ruime keuze
  • Scherpe prijzen
  • Keuze uit andere sloten met meer mogelijkheden of betere beveiliging
  • 2 jaar garantie op elke kluis
  • Standaard levering (gratis) achter de eerste sluiting van het pand op de begane grond. 
  • Het op zijn plaats zetten waar ook in het pand en het verankeren. De prijs hiervoor is afhankelijk van de situatie en daarom op aanvraag.

Ons aanbod en onze vergaande service garanderen u optimaal rendement uit uw investering.

U vindt altijd uw ideale kluizen

Wilt u uw medewerkers en uw geld beschermen? Door gecertificeerde afstortkluizen te kopen voorkomt u niet alleen diefstal, maar worden ook bedreigende situaties vermeden. Wij leveren een breed assortiment  om uw kasgeld veilig te stellen met waardeberging tot €125.000 voor contanten en €250.000 voor kostbaarheden.

Sleutelberging

Het beheren van sleutels in bijvoorbeeld de zorg of autobranche vereist ook de nodige zekerheid. Een goede sleutelkluis of sleutelafstortsysteem, sleutelkluizen met goedkeuring van de Bovag en het RDW bieden hier voor oplossingen. 

ECB-S certificering 

Bij een groot aantal van onze kluizen ziet u het ECB-S logo afgebeeld. Het ECB-S (European Certification Boards-Security) is een onafhankelijke, geaccrediteerde certificeerder van verschillende veiligheidsproducten zoals kluizen, datasafes en archiefkasten. De kluizen worden getest en gecertificeerd volgens de meest recente en striktste Europese normen in een aantal streng geselecteerde en voortdurend gecontroleerde keuringslaboratoria in Europa. Kluizen gecertificeerd door het ECB-S staan garant voor een constante en gecontroleerde kwaliteit.

 Als u kiest voor ECB-S gecertificeerde kluizen, kunt u vertrouwen op een:

- onafhankelijk geteste en gecertificeerde kluis of kast
- gecontroleerde en geblijkblijvende hoge kwaliteit
- en als laatste maar niet het minst belangrijk, gegarandeerde acceptatie door verzekeraars

Certificaat 

Als bewijs wordt door de fabrikant aan de binnenzijde van de kluisdeur het ECB-S label aangebracht. Hieraan kunt u zien dat de kast of kluis onder gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd en getest volgens de aangegeven weerstandsklasse. Op het label vindt u de informatie over de kwaliteit van de kasten of kluizen.