Weegschalen voor industrie - logistiek - laboratorium - medisch - detailhandel - agrarisch

U wilt professionele, betrouwbare weegschalen kopen? Bos Systemen biedt als expert sinds 1978 een brede range hoogwaardige weegapparatuur aan voor elke branche. Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over de weegschaal die past bij uw behoeften en wensen.

Grootste aanbod weegschalen

U vindt bij ons het meest veelzijdige assortiment weegschalen. Wij weten als geen ander dat elke sector als het over wegen gaat zijn specifieke eisen heeft. Bij ons kunt u daarom altijd de weegschalen kopen met de beste toepassing voor onder meer de industrie, detailhandel, transportsector, tuinbouw en medische sector. Als standaard uitvoering of als maatwerk oplossing.

U vindt bij ons onder meer:

 • Industriële weegschalen
 • Vloerweegschalen
 • Medische weegschalen
 • Mobiele weegschalen
 • Dierenweegschalen
 • Winkelweegschalen
 • Tafelweegschalen
 • Etc.

Waarom weegschalen kopen bij Bos Systemen?

Per situatie kan de ideale weegschaal verschillen. Van precisie weegschalen die tot op 0,1 mg nauwkeurig is tot een vloerweegschaal met 30 ton weegvermogen: bij Bos Systemen kunt u de weegschalen kopen die exact doen waarvoor u die nodig heeft.

Onze voordelen:

 • Ruime keuze uit standaardproducten
 • Maatwerk, opties en accessoires mogelijk
 • 2 jaar garantie op elke weegschaal
 • Géén bezorg- of transportkosten (in heel NL)

Ons aanbod en onze vergaande service garanderen u optimaal rendement uit uw investering.

U vindt altijd uw ideale weegschaal

Bekijk op uw gemak ons aanbod: de weegschalen die u wenst aan te schaffen vindt u gegarandeerd. Van vloerweegschaal of kraanunster, een asweger of weegbrug voor de transportsector (om voertuigen te wegen) tot een rolstoel-weegschaal. Van obesitas-weegschaal, laboratorium-weegschaal voor de medische sector of kassa-weegschaal (voor de detailhandel) tot een dieren-weegschaal (om vee en huisdieren te wegen). De afweging voor Bos Systemen is dus niet meer dan logisch! 

Weegschalen van hoge kwaliteit

Weegschalen zijn in meerdere soorten en maten te krijgen. Er zijn precisieweegschalen die tot op de 0,01 mg precies kunnen wegen. Maar er zijn ook kraanweegschalen die tot wel 55.000 kilo kunnen wegen. Op de website van Bos Systemen vindt u al deze verschillende soorten weegsystemen overzichtelijk bij elkaar. Wij kunnen u daarnaast ook adviseren over welke weegschaal het beste op uw wensen aansluit. Dit advies komt van mensen die al 40 jaar werken met weegsystemen en die hier dan ook alles vanaf weten. Of u nu op zoek bent naar een medische weegschaal, een analytische weegschaal, een weegbalk of een wegende pompwagen, wij kunnen dit allemaal voor u leveren.

Een weegschaal kopen bij Bos Systemen

U heeft een weegsysteem nodig voor een specifieke taak? Dan gaat u dit zeker bij ons vinden. Wij verkopen namelijk elke soort weeg schaal die u zich maar kunt bedenken. Of deze nu gebruikt moet worden in een winkel, in een laboratorium of bij een vervoersbedrijf, wij hebben de oplossing die u nodig heeft. Elke weegschaal in ons assortiment wordt helemaal compleet door ons geleverd en voorzien van twee jaar garantie. Ook heeft u altijd de beschikking over onze professionele klantenservice en wij kunnen er in het geval van een technische storing voor zorgen dat uw probleem wordt opgelost. Bij ons bedrijf koopt u niet alleen de weegschalen, maar ook het hele servicepakket dat daar omheen zit.

Meer weten over Bos Systemen?

Mocht u nog vragen hebben over ons bedrijf, of over de producten die wij verkopen, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen. We helpen u dan graag verder en kunnen u advies geven op elk gebied. Wij willen graag dat u de juiste weegschalen in huis haalt en dat u hier lange tijd onbezorgd gebruik van kunt gaan maken.