Weegplaat WL - draagbaar statisch asweegsysteem - weegverm. tot 40 ton per as - complete set met 2 platen - voor het wegen van de vracht of voorkoming van overbelading

Draagbare asweger voor flexibel mobiel gebruik!

Bos Systemen levert de draagbare weegplaat WL met afmetingen van 900 x 500 mm per weegplaat en 12 tot 40 ton weegvermogen.

Toepassing

Onze aswegers worden gebruikt voor het wegen van voertuigen met uiteenlopende toepassingen, zoals transportbedrijven, loonbedrijven, carrosserie bouwers of om bijv. vliegtuigen te wegen, etc. 

Bekijk ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over een weegplaat die écht past bij uw behoefte en wensen.

Werking

De wegingen worden per as  (of per wiel) vastgelegd en alle assen worden getotaliseerd.

Opties

  • Het totaalgewicht kan met de thermische inbouw printer worden geprint, eventueel inclusief datum en tijd.
  • Daarnaast is het mogelijk de weegdata op diverse manieren op te slaan afhankelijk van uw wensen voor verdere verwerking, bijv. exporteren naar Excel.
  • Standaard wordt een set van 2 handzame weegplaten geleverd inclusief indicator en printer in een koffer, maar het is mogelijk dat u specifieke wensen heeft en daardoor voor een alternatieve indicator wordt gekozen.

Overbelading voorkomen !

Eén van de bekende toepassingen van een weegplaat is het wegen van vrachtwagens om overbelading en zodoende boetes te voorkomen, dit kan alleen door het wegen van alle assen afzonderlijk.