Precisieweegschaal of precisiebalans - voor o.a. laboratoria - resoluties tot 0,001 g - ook geijkte uitvoeringen


Op zoek naar een precisieweegschaal?

Als het op wegen van producten en stoffen aankomt, dan kunnen zelfs milligrammen meetellen. U heeft dan een precisieweegschaal nodig waarmee u tot op de kleinst mogelijke gewichten kunt meten. Voor precisieweegschalen waar u op kunt vertrouwen bent u bij Bos Systemen aan het juiste adres. Wij hebben al 40 jaar ervaring met alle mogelijke soorten weegschalen. U kunt bij ons terecht voor een sterke kraanweegschaal, maar ook voor een precisieweegschaal waarmee u tot op 0,001 g precies kunt wegen. Een dergelijke weegschaal is bijvoorbeeld onmisbaar in laboratoria en op andere plekken waar met stoffen wordt gewerkt.

Precisieweegschalen in verschillende uitvoeringen

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere verschillende weegschalen voor precisiewegingen. Deze weegschalen kunnen gebruikt worden in zowel laboratoria als in de industrie. Het zijn veelzijdige weegschalen die gemaakt zijn van de best mogelijke materialen. Per slot van rekening wilt u er op kunnen rekenen dat uw weegschaal niet alleen nauwkeurig zijn werk doet, maar dat hij ook lange tijd meegaat. U kunt deze weegschalen afhankelijk van de toepassing zowel geijkt als ongeijkt gebruiken. We hebben daarbij ook een weegschaal in de aanbieding die specifiek is gericht op werk in apotheken. Neemt u rustig even een kijkje op onze website als u meer wilt weten over onze weegschalen en het gebruik hiervan.

Precisieweegschalen bij Bos Systemen

Bos Systemen is een bedrijf waar u veel ervaring en kennis op het gebied van weegschalen vindt. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar met advies en kunnen samen met u bekijken welke weegschaal het beste bij uw wensen past. Bij ons krijgt u daarnaast twee jaar garantie op onze precisieweegschalen en kunt u altijd terecht bij onze professionele klantenservice.