Kassasysteem Horeca - oplossingen met Mplus kassasystemen voor Restaurants, Snackbars, Zorg & Facilitair en Sport

U heeft een horeca bedrijf en wilt een kassasysteem installeren? Bos Systemen levert een eenvoudig kassasysteem voor horeca met 70 presettoetsen tot een touchscreen met uitgebreide mogelijkheden, netwerkfuncties voor meerdere terminals en bar of keukenprinters, tafelgeheugen en handhelds. Bekijk ons assortiment!

Wij adviseren u graag vrijblijvend over het kassasysteem voor horeca dat past bij uw behoeften en wensen.

Zoekt u een kassasysteem horeca wat uitgebreid kan worden met verschillende opties of draagbare bestelterminals? 

Bij Bos Systemen kunt u op drie manieren een horeca kassasysteem aanschaffen:

✔ Koop
✔ Lease
✔ Huur

Garantie

Elk horeca kassasysteem wordt geleverd inclusief prima service en 2 jaar garantie! 

Een goed kassasysteem voor de horeca

Heeft u een eigen horeca gelegenheid? Dan kent u het belang van een goed werkend kassasysteem voor horeca. Per slot van rekening is het van groot belang dat elke bestelling goed wordt afgerekend. Wordt een bestelling vooraf betaald, dan is het belangrijk dat goed wordt doorgegeven wat de bestelling allemaal precies inhoudt. Wij raden u aan om voor kassasystemen voor horeca contact met ons op te nemen. Bos Systemen is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van kassa's en kassasystemen. Wij hebben voor u een systeem dat helemaal op maat wordt ingesteld, zodat uw medewerkers hier zonder ingewikkelde instructies mee aan de slag kunnen gaan.

Aan de slag met Bos Systemen

Bij Bos Systemen vindt u de kennis en ervaring die nodig is om goede, betrouwbare kassa's en kassasystemen in elkaar te zetten. U kunt bij ons kiezen voor een eenvoudig systeem, maar wij gaan ook graag voor u aan de slag met het opzetten van een ingewikkeld kassasysteem. Het is daarbij heel belangrijk om al van tevoren uw wensen op dit gebied op een rijtje te hebben staan. Uiteraard kunnen we u hierbij ook helpen. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met ons door te spreken en wij zorgen ervoor dat uw systeem helemaal wordt opgetuigd zoals u dat wilt. Wij hebben de systemen en kassasoftware waar u betrouwbaar mee kunt werken.

Kassasystemen voor horeca 

Een kassasysteem voor horeca moet aan een groot aantal eisen voldoen. U wilt dat uw klanten goed geholpen worden, maar u wilt ook over een systeem beschikken waar uw personeel snel en eenvoudig mee kan werken. Daarnaast wilt u samenwerken met een leverancier met verstand van zaken, die een technische dienst heeft die direct in actie komt als u een probleem heeft met uw kassa's. U vindt deze combinatie van kennis als het gaat om een Horeca kassasysteem en de service ervan bij Bos Systemen.