Kassasystemen voor de horeca

Kassasystemen voor de horeca zijn ontworpen voor gebruik in restaurants, café's enz. Kassasystemen die de ondernemer van informatie voorzien en de bedienden ondersteunen in hun werkzaamheden.

Bos Systemen biedt touchscreenkassa's en draadloze bestelterminals voor horecabedrijven. Eén van de kassa's is de QT-6600. Deze touchscreenkassa heeft een gebruiksvriendelijke interface en is volledig programmeerbaar. 

Een praktijkvoorbeeld: een paar gasten zitten op het terras te genieten van het zonnetje. Dan gaat het plots regenen. De gasten besluiten om naar binnen te gaan, maar om tevens bij elkaar aan te schuiven. Vormt dit een probleem? Niet voor de QT-6600. Tafels kunnen heel makkelijk geopend, overgeboekt en gesplitst worden. 

De QT-6600 is uitgerust met verschillende grafische tafelplattegronden, waardoor u een indeling op maat kunt maken. Heeft u veel bedienden? Met een persoonlijke magneetsleutel kunnen zij zich aan- en afmelden.

De QT-6600 is uitbreidbaar met allerlei extra's, zoals een koppeling met draadloze bestelterminals, of een koppeling met de keukenprinter of keukenscherm.

SE-C300M: speciaal voor starters

Ook voor startende (horeca)ondernemers heeft Bos Systemen uitstekende kassasystemen, zoals de Casio SE-C3500. Deze kassa kost minder dan een touchscreenkassa, maar is uitgerust met extra mogelijkheden, zoals de optie om 72 hardlopers te registreren of om met meerdere tafels en bedienden te werken.

Wilt u meer informatie of een kassasysteem bestellen? 
Bel 0166 - 661 763 voor advies of maak een afspraak en kom langs om het horeca kassasysteem te zien.