Casio SE-C3500 horeca kassa

Casio SE-C3500 horeca kassa
Casio SE-C3500 horeca kassa
Casio SE-C3500 horeca kassa
  • Groot, 10-regelig LCD-display
  • 72 producttoetsen
  • Snelle 2-stationsprinter

Ideaal voor horeca ondernemers: stijlvol, modern design

Voor cafés, bars en snackbars: het stijlvolle en moderne design van de SE-C3500 met de innovatieve functies past perfect in de moderne zakelijke wereld van een horecabedrijf.

Alles in één oogopslag: groot, functioneel, 10-regelig LCD-display

 Een 10-regelig display voor een maximale efficiëntie en leesbaarheid tijdens het registreren en afrekenen, en bij het programmeren. Het display beschikt over een kantelmechanisme voor het instellen van de kijkhoek. De achtergrondverlichting zorgt voor een goed contrast, ook in donkere omgevingen.

Zeer flexibel: tot wel 7000 artikelen/PLU's

´╗┐Het kasregister beschikt over maximaal 7000 artikelen/PLU's en 72 sneltoetsen en kan zodoende in allerlei soorten bedrijven worden gebruikt, bijvoorbeeld in snackbars, cafés en restaurants, enz.

Gewoon praktisch: combinatie van vlakke en normale toetsen

 Dankzij een optimale combinatie van 72 toetsen op het vlakke toetsenbord en op het normale toetsenbord ernaast is eenvoudig registreren mogelijk in snackbars, kleine restaurants, kiosks etc.. De toetsenbordfolie van het vlakke toetsenbord kan eenvoudig en snel worden verwisseld.

Stil en snel: de 2-stationsprinter

Een stille en snelle thermische printer is ideaal in een rustige omgeving en zorgt ervoor dat er prettig met het kasregister kan worden gewerkt. Praktisch: met de 2-stationsprinter kan de kassabon voor uw klanten en een journaalstrook voor de controle en analyse van de boekingen en omzetten worden afgedrukt. Met een 58mm-bonrol voldoet de printer ook aan de eisen van drukbezochte zaken door de hoge afdruksnelheid en de uitstekende afdrukkwaliteit, en het "Drop-In"-papier laadsysteem voor het eenvoudig en snel wisselen van papierrollen. Bovendien kunt u uw logo op de kassabon afdrukken.

Intelligent en veilig: instellen met een pc en opslaan op de SD-kaart

 Gebruik de SD-kaart om omzetgegevens van uw kasregister op te slaan. Controleer op uw computer de gegevens die in CSV-formaat worden opgeslagen. Er is ook een journaalexport beschikbaar.

Altijd goed zicht: verstelbaar klantendisplay

 Een alfanumeriek en verstelbaar klantendisplay zorgt voor een zeer goede leesbaarheid voor de klant. Dit schept bij uw klant vertrouwen in een foutloze kassabon.

Rekenen makkelijk gemaakt: rekenmachinefunctie

 Een eenvoudige rekenmachinefunctie voor snel rekenen tussendoor. De rekenmachinefuncties worden alleen weergegeven.

Perfect geïnformeerd: afdrukken van bedieningsinstructies

 Druk informatie en instructies af voor het instellen van de datum en tijd, voor het afdrukken van geselecteerde rapporten of instructies die verdergaande informatie over foutmeldingen geven.

Meer informatie of offerte?    Zie ook onze referenties.

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over de horeca kassa Casio SE-C3500 of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht