Casio V-R200 horeca kassasysteem

Casio V-R200 horeca kassasysteem
Casio V-R200 horeca kassasysteem
Casio V-R200 horeca kassasysteem
Casio V-R200 horeca kassasysteem
  • Geschikt voor de kleinere horeca onderneming
  • Klantenbeheer met spaarpunten, coupons en kopen op rekening.
  • Uitgebreid tafelbeheer met meerdere tafelschermen
  • Waterbestendig touchscherm
  • Zeer betaalbaar

Casio V-R200 met voorgeinstalleerde apllicaties voor efficient beheer van uw bedrijf

De Casio V-R200 is een all-in-one touchscreen kassasysteem gebaseerd op het Android ™-platform en is uitgevoerd met een helder 10.4: LCD touchscreen, draaibaar klantendisplay en een thermische printer voor zowel 58 als 80mm papier.

Sales informatiebeheer

De Casio V-R200 biedt uitgebreide analyses per product, dienst of groep, en overzichten van verschillende periodes. U kunt ook de omzetgegevens controleren vanaf  elke locatie met internet, per e-mail kunt u de laatste verkoopresultaten of het reserveringsrapport ontvangen.

Reservering

Opslaan en beheren van informatie, zoals bijv. het reserveren van een tafel. door koppeling van klantenbeheer met verkoopapplicaties is het mogelijk de informatie centraal te beheren.

Controle op afstand

Bewaking op afstand via e-mail. Als de Casio V-R200 e-mails ontvangt met functies of opdrachten, kunnen deze instructies automatisch worden geactiveerd.

Compact design

Zeer compact en snel en eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen en eisen. Dankzij de kleine afmetingen (39,5 cm breed, 23,7 cm diep en 22,9 cm hoog) neemt de V-R200 weinig ruimte in beslag. Een kassalade is optioneel. Het LCD-scherm is uitgerust met een door een motor aangedreven kantelmachnisme.

Randapparatuur

Utgerust met een LAN-poort voor aansluiting op uw netwerk en internet, en het beschikt over een USB-poort en diverse RS-232C-poorten voor aansluiting van randapparatuur, zoals keuken en barprinters, pinkoppeling of een SD-kaart voor het opslaan van uw verkoopgegevens.

Meer informatie of offerte?    Zie ook onze referenties.

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over het horeca touchscreen kassasysteem Casio V-R200 of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht