Horeca kassasysteem

Een betrouwbaar horeca kassasysteem van Bos Systemen

Bos Systemen is een bedrijf met een grote naam op het gebied van kassa's en kassasystemen. We zijn al vanaf 1983 actief op het gebied van kassa's en willen dan ook niks liever dan u een systeem leveren waar u op kunt vertrouwen. Elk horeca kassasysteem dat door Bos Systemen wordt geleverd is een systeem dat tot in de kleinste details is gecheckt. Zo weet u zeker dat u en uw personeel met het horeca kassasysteem aan de slag kunnen gaan waar eenvoudig en snel mee gewerkt kan worden. U moet daarbij weten dat u bij Bos Systemen ook de mogelijkheid heeft om uw systeem te leasen. We bieden Operationele lease waarmee u al vanaf een contractduur van vijftien maanden een van onze horeca kassasystemen in gebruik kunt nemen.

Welk systeem?

Heeft u al goed op een rijtje staan welke wensen u heeft voor uw horeca kassasysteem? Het is belangrijk om goed in beeld te hebben waar voor u een dergelijk systeem allemaal aan moet voldoen. U wilt per slot van rekening een systeem dat helemaal is afgestemd op de wensen van uw personeel en klanten. Wij hebben bijvoorbeeld een eenvoudig systeem waarbij u 70 preset toetsen kunt gebruiken om snel een bestelling af te rekenen. Wij kunnen u echter ook een zeer uitgebreid systeem leveren met een touchscreen, dat via een netwerk in contact staat met andere kassa's, backofficesoftware, boekhoudsoftware of een webshop. Welk systeem past het beste bij wat u voor uw horeca gelegenheid nodig heeft?

Meer weten over onze horeca kassasystemen?

Als u op zoek bent naar een horeca kassasysteem dat helemaal is afgestemd op uw wensen, dan raden we u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. Een van onze professionele medewerkers kan u dan snel helpen. Wij beantwoorden al uw vragen en kunnen u ook advies geven over welk systeem het beste bij u past.