Touchscreen kassa

Een touchscreen kassa nodig?

Kassa's zijn door de jaren heen flink geëvolueerd. Waren ze in vroeger tijden niet altijd even eenvoudig om mee te werken, tegenwoordig wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat elke kassa zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Neem bijvoorbeeld een touchscreen kassa. Hier kunt u eenvoudig informatie op aanpassen of nieuwe producten op invoeren. Ook het gebruik van touchscreen kassa's is zeer eenvoudig. U en uw personeel kunnen er eenvoudig mee aan de slag, waarbij fouten maken eigenlijk tot het verleden behoort. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Bos Systemen. Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring met kassa's, kassasystemen en kassasoftware.

Aan de slag met een touchscreen kassa

Bij Bos Systemen heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende kassa's. Zo kunt u bij ons aan de slag met bijvoorbeeld een touchscreen kassa met backoffice software, die historische verkopen voor u bijhoudt, wat uw dagopbrengst is en welk product er de afgelopen tijd het meeste is verkocht. Wij verkopen touchscreen kassa's voor bijvoorbeeld detailhandel, horeca, sportverenigingen en zorginstellingen. In onze webshop vindt u al deze verschillende systemen bij elkaar. U heeft dan ook de mogelijkheid om meer informatie per systeem te lezen, zodat u hier een goede keuze uit kunt maken. We helpen u ook graag persoonlijk verder. Als u meer wilt weten over onze systemen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bos Systemen voor al uw kassa oplossingen

Waarom een kassa of kassasoftware aanschaffen bij Bos Systemen? Wij hebben ervaring sinds 1983. Bij ons heeft u altijd de beschikking over onze professionele, gratis helpdesk. We hebben een eigen technische dienst die altijd voor u klaarstaat. Bij ons heeft u de keuze uit eenvoudige oplossingen, maar ook uit geavanceerde kassasystemen. U krijgt 2 jaar garantie op elke kassa. En u heeft de keuze om een kassa bij ons te leasen. Meer weten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!