Sleutelkluis

Nooit meer sleutels kwijtraken door ze netjes, maar vooral veilig op te bergen. Daar is een sleutelkluis de ideale oplossing voor. Bij Bos Systemen heeft u de keuze uit verschillende sleutelkluizen. Bekijk ons aanbod en kies de sleutelkluis die bij u past!

Voordelen van een sleutelkluis

Het hebben van een sleutelkluis heeft een aantal voordelen. Natuurlijk biedt het bescherming aan uw sleutels. Deze bescherming is niet alleen tegen het kwijtraken van sleutels, maar u voorkomt hiermee ook dat uw sleutels gemakkelijk gestolen kunnen worden. Een sleutelkluis zorgt er voor dat uw sleutels beschermd zijn tegen inbraak. Ook is een sleutelkluis eenvoudig te installeren. 

Een andere belangrijk voordeel van een sleutelkluis is dat u uw sleutels kunt delen met anderen. Het is mogelijk meerdere codes in te stellen voor de mensen die toegang hebben tot de sleutelkluis. 

Een sleutelkluis aanschaffen

Wanneer u een sleutelkluis aan wilt schaffen kan dit voor verschillende doeleinden. Als autobedrijf is een sleutelkluis sterk aan te raden. Omdat er veel sleutels zijn van auto`s is het veilig opbergen van deze sleutels erg belangrijk. Maar ook binnen een zorginstelling waar gebruik wordt gemaakt van een groot aantal verschillende sleutels is het hebben van een sleutelkluis geen overbodige luxe. Alle kamers hebben een aparte sleutel. Ook daarom is het belangrijk om uw sleutels netjes en veilig op te bergen.

Ook een sleutelkuis aanschaffen?

Bekijk ons aanbod sleutelkluizen en bestel direct! Heeft u vragen over één van onze sleutelkluizen bel 0166 - 661 763.