Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL

Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL
Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL
Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL
Kassasysteem detailhandel SmartPOS Tron XL
  • All-in-one POS PC met groot 15"scherm
  • ge├»ntegreerde 80mm printer
  • inclusief klantendisplay en OS.

Kassasysteem detailhandel SmartPos TronXL

Kassasysteem detailhandel TronXL (15” touchscherm)  is een compleet afrekensysteem inclusief 80mm printer, klantdisplay en Dallas I-button.

Samen met onze software beschikt u over eenvoudig door de ondernemer zelf te installeren en beheren kassasysteem detailhandel model.

Uit te breiden met een externe printer (2 verschillende keukenbonnen), kassalade en bediendesleutel (Dallas iButton). De TronXL is verkrijgbaar in glossy wit en mat zwart.

Zelf programmeren

De software is zodanig opgezet dat u deze zelf kunt inrichten en beheren. Wanneer u hiervoor kiest bent u geen kosten kwijt voor programmering, installatie en instructie. Levering in samenspraak met u zo nodig binnen 1 week.

Programmering door Bos Systemen

Wij vragen u welke omzetgroepen, producten, bedienden, enz. u wilt gebruiken voor het kassasysteem detailhandel model en programmeren deze voor u in. Hiervoor sturen we u een bestand toe waarop u de gegevens in kunt vullen. Het bestand word in de software geladen en u kunt er direct mee werken. Levering in samenspraak met u zo nodig binnen 1 week nadat het gegevensbestand retour is ontvangen.

Programmering, Installatie en Instructie door Bos Systemen

Wij vragen u welke omzetgroepen, producten, bedienden, etc. u wilt gebruiken voor het kassasysteem detailhandel model en programmeren deze voor u in. Hiervoor sturen we u een bestand toe waarop u de gegevens in kunt vullen. In samenspraak met u plannen we een afspraak in en komen we bij u langs om alles te plaatsen en u krijgt een opleiding van ca. 1-2 uur. Levering in samenspraak met u binnen 1-2 weken nadat het gegevensbestand retour is ontvangen.

Financiële investering:

Mogelijkheid 1: Lease 

U betaald voor zowel de SmartPOS Kassasoftware als de SmartPOS TronXL een vast bedrag per maand. Minimale looptijd 3 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. U kunt hier software en hardware aan toevoegen of van afhalen.

Mogelijkheid 2: Koop

U betaald éénmalig een aankoopbedrag voor de SmartPOS Kassasoftware en de SmartPOS TronXL. Updates binnen dezelfde softwareversie zijn inbegrepen, dit omvat nieuwe functionaliteit (bijv. versie 6.4 naar 6.5) en foutcorrecties. Een upgrade van de software naar een nieuwere versie moet worden betaald (bijv. versie 6 naar 7).

Op de SmartPOS TronXL geven wij dan 24 maanden garantie.

Optie:

Weegschaal koppeling

Meer informatie, offerte of demonstratie?   

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over ´╗┐Kassasysteem detailhandel SmartPos TronXL of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht