Casio V-R200 detailhandel kassasysteem

Casio V-R200 detailhandel kassasysteem
Casio V-R200 detailhandel kassasysteem
Casio V-R200 detailhandel kassasysteem
Casio V-R200 detailhandel kassasysteem
  • Compact All-in-one touch kassasysteem
  • Met ge├»ntegreerde printer en klantendisplay
  • Scanningfunctionaliteiten
  • Klantenbeheer met spaarpunten, waardebonnen, afspraken of op rekening kopen.
  • Zeer betaalbaar

Detailhandel kassa Casio VR-200

Uitgevoerd met eigentijdse functies voor efficient beheer van uw bedrijf

en een all-in-one touchscreen detailhandel kassa wat draait op het Android ™-platform. De VR-200 detailhandel kassa is uitgevoerd met een helder 27cm groot touchscherm, draaibaar klantendisplay en een thermische printer met 80mm breed papier.

Omzet informatiebeheer

Uitgebreide analyses per product, dienst of groep, en overzichten van verschillende periodes, belangrijke informatie voor elke detaillist. De VR-200 ontvangt e-mails van uw PC en geeft automatisch antwoord per e-mail met de laatste verkoopresultaten.

Klantenbeheeer

Met de klantenbeheer toepassing kunt u uw klanten belonen maar ook de de bezoekfrequentie of de besteding per klant analyseren. Zo kunt u uw klanten laten sparen voor kortingen of coupons zonder dat uw klant een pas nodig heeft. En komen uw klanten op afspraak bij u langs? Plaats eenvoudig een afspraak en bevestig dit eventueel automatisch met een e-mail.

Controle op afstand

Bewaking op afstand via e-mail. Als de Casio VR-200 e-mails ontvangt met functies of opdrachten, kunnen deze instructies automatisch worden geactiveerd. U kunt ook de omzetgegevens controleren vanaf  elke locatie met internet. Daarnaast kunt u ook nieuwsbrieven sturen naar klanten per e-mail.

Compact design

De Casio VR-200 is zeer compact en is snel en eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen en eisen. Dankzij de kleine afmetingen (39,5 cm breed, 23,7 cm diep en 22,9 cm hoog) neemt de detailhandel kassa weinig ruimte in beslag. Een kassalade is optioneel. Het LCD-scherm is uitgerust met een door een motor aangedreven kantelmechanisme.

Randapparatuur

´╗┐De VR-200 is uitgerust met een LAN-poort voor aansluiting op uw netwerk en internet, en het beschikt over een USB-poort en diverse RS-232C-poorten voor aansluiting van randapparatuur, zoals een pinautomaat, scanner, kaartlezer of een SD-kaart voor het opslaan van uw verkoopgegevens.

Meer informatie of offerte?    Zie ook onze referenties.

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over de de detailhandel kassa Casio VR-200 of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht