Kassarollen bestellen

Bij Bos Systemen bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kassa`s en kassasystemen. Maar om uw kassa zo goed mogelijk te laten werken is het ook van belang dat u de juiste kassarollen in uw kassa plaatst. Deze kassarollen kunt u ook bij ons aanschaffen.

kassarollen bestellenSoorten kassarollen

Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten kassa`s. Daar horen ook verschillende soorten kassarollen bij. Bos Systemen heeft verschillende soorten kassarollen in haar assortiment. Houtvrije kassarollen zijn kassarollen van papier waarvoor geen hout is gebruikt. Dit is dus milieuvriendelijk. Een voorbeeld van houtvrije kassarollen zijn de houtvrije kassarollen met de afmetingen 57x70x12. Dit is de meest voorkomende kassarol. Bij Bos Systemen kunt u deze kassarol al aanschaffen voor €30!

Een ander soort kassarollen die wij aanbieden zijn thermische kassarollen. Hierbij heeft u geen inktlint of roller meer nodig. De bon wordt namelijk door middel van hitte afgedrukt. Thermische kassarollen met de afmetingen 80x80x12 zijn de meest voorkomende thermische kassarollen. Daarnaast verkopen wij ook pinrollen en duplo rollen. 

Kassarollen bestellen bij Bos Systemen

Het bestellen van kassarollen bij Bos Systemen is vrij eenvoudig. Door op het product te klikken komt u op een scherm waar u onder andere af kunt rekenen. Direct één van onze kassarollen bestellen? Bekijk al onze kassarollen en bestel direct! Voor vragen kunt u altijd contact met onze medewerkers opnemen!

Tip: Bedruk uw kassarollen! Hierdoor krijgt uw kassarol meer uitstraling. Daarnaast levert het niet alleen bekendheid op, maar is het ook mogelijkheid om uw algemene voorwaarden te communiceren!