Kassa te koop

Bos Systemen biedt een groot aantal kassasystemen te koop aan. Bent u op zoek naar een bedrijf waar een kassa te koop wordt aangeboden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kassa`s te koop aangeboden

Wanneer u op zoek bent naar kassa`s die te koop worden aangeboden vindt u bij Bos Systemen een groot aanbod aan kassa`s. Wij zijn vooral gespecialiseerd in kassasystemen van SmartPOS en Casio. U vindt bij ons het meest complete aanbod kassa`s. Naast dat wij kassa`s te koop aanbieden, vindt u bij ons ook diverse soorten kassa software. Hiermee kunt u onder andere omzetgroepen, artikelen en barcodes etc. programmeren. Hierdoor kunt u sneller werken met uw kassa.

Soorten kassa`s te koop

kassa te koopWij hebben verschillende kassa`s te koop. Een kassa met de juiste functionaliteit is erg belangrijk voor uw bedrijf. Wij bieden daarom een groot aantal kassasystemen voor de detailhandel te koop aan. Ons aanbod is zeer uitgebreid. Bekijk ons aanbod detailhandel kassasystemen.

Andere kassa`s die wij te koop aanbieden zijn horeca kassasystemen. Met name in de horeca is het belangrijk dat u snel een eenvoudig bestellingen in kunt voeren. Onze touchscreen kassa`s worden steeds vaker gebruikt. U kunt hier namelijk snel en zelfs met vochtige vingers uw bestelling invoeren. Ook handterminals worden veel gebruikt in de horeca.

Daarnaast bieden wij ook een scankassa te koop aan.

De voordelen hiervan zijn onder andere dat de artikelen niet per stuk van prijs hoeven te worden voorzien, de klant veel informatie krijgt over het product via de kassabon en u omzetgegevens eenvoudig bij kunt houden.

Wilt u een kassa kopen?

Bekijk dan alle kassa`s die wij te koop aanbieden en bestel uw kassa! Heeft u vragen over onze kassa`s bel 0166 - 661 763 voor advies of maak een afspraak om langs te komen.