Horeca kassa

Betrouwbare horeca kassa's bij Bos Systemen

U bent voor uw horeca bedrijf op zoek naar een betrouwbare kassa? Neem dan contact op met Bos Systemen. Ons bedrijf is al meer dan dertig jaar expert op het gebied van alle mogelijke soorten kassa's. Wij leveren onze kassa's al sinds 1983 aan horeca gelegenheden, winkels en andere bedrijven die gebruik moeten maken van een goed werkende, betrouwbare kassa. Wij hebben kassa's die allemaal zijn afgestemd op een bepaalde doelgroep. Zo weet u zeker dat ook onze kassa voor horeca precies doet wat u er bij een horeca gelegenheid van verwacht. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze verschillende kassa's en systemen, zodat u snel kunt bekijken welke kassa het beste bij uw wensen past. 

Verschillende opties voor uw kassa

Als u op zoek bent naar een horeca kassa, dan bent u naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een kassa waar snel mee gewerkt kan worden. Heeft u een drukke horeca gelegenheid, dan willen uw klanten ook snel geholpen worden, wat het belangrijk maakt om een kassa aan te schaffen die overzichtelijk is en altijd naar behoren werkt. Wij hebben voor u eenvoudige kassa's met 70 presets op de toetsen, maar ook geavanceerde touchscreens met zeer uitgebreide mogelijkheden en netwerkfuncties waarmee contact kan worden gemaakt met bijvoorbeeld keuken of andere kassa's. Het is mogelijk om elke kassa voor horeca die we in ons assortiment hebben ook te leasen, of in termijnen te betalen. U kunt bij lease al kiezen voor een contractduur vanaf vijftien maanden.

Aan de slag met Bos Systemen

Bij Bos Systemen leveren we u graag een kassa of kassasysteem waar u lange tijd plezier aan zult beleven. Per slot van rekening moet u een kassa hebben die betrouwbaar is, zowel voor u als voor uw klanten. Wij willen er voor zorgen dat u een kassa krijgt waar uw personeel eenvoudig en snel mee kan werken. Elke kassa die wij leveren werkt volgens een intuïtief systeem zodat er geen uitgebreide training nodig is om met een van onze kassa's aan de slag te kunnen. Meer weten? Wij staan altijd klaar voor uw vragen.