Update 100 en 200 Cashtester

Update 100 en 200 Cashtester
Update 100 en 200 Cashtester
  • Software update
  • Duidelijke instructies
  • Geen software of kabels nodig

Update software Cashtester nieuwe 100 en 200 EURO biljetten

De laatste versie van de softwareupdate voor uw Cashtester valsgelddetector of biljetteller. Supereenvoudig en razendsnel door gebruik van een SD-kaart, uitgelegd in een paar stappen door de meegeleverde handleiding. Deze update omvat de gehele Europa Serie 2 bankbiljetten inclusief de nieuwe 100 en 200 Euro biljetten.

Update aanvragen

U kunt de software eenvoudig bestellen via de knop 'Product bestellen'. Geef per e-mail ook het type en serienummer door van uw valsgelddetector of biljettelmachine; elke Cashtester heeft verschillende series waarvoor een aparte softwareupdate is ontwikkeld.

Toch een updatekabel bestellen?

Wilt u ook een updatekabel bestellen? Wij kunnen u een kabel leveren voor alle types valsgelddetectoren en biljettelmachines van Cashtester. Bel ons in dit geval even op, we kijken dan of er een update beschikbaar is voor uw model en geven u de kosten op voor de juiste kabel.

Laat ons u het werk uit handen nemen

Heeft u geen tijd of komt u er zelf niet uit? Laat ons dan de update van uw valsgelddetector of biljettelmachine uitvoeren. Tegen een vergoeding zorgen we voor een razendsnelle update; uw Cashtester wordt binnen een dag weer klaar voor gebruik teruggezonden. Prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW.

  • Updaten van uw valsgelddetector €35,00
  • Updaten van uw biljettelmachine €50,00

Let op! Niet alle apparaten zijn technisch in staat om de nieuwe biljetten met zekerheid te kunnen beoordelen. Neem contact op en wij kunnen u vertellen of uw Cashtester geschikt is.

Advies nodig?

Bel 085-10 47 209 en u krijgt gelijk antwoord op uw vraag, of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht