Geldtelmachine

Geld tellen is erg belangrijk. Na een lange dag werken kan het voorkomen dat het tellen van uw geld verkeerd gaat. Niets is meer frustrerend dan de tel kwijt raken bij het tellen van uw kassageld. Bos systemen biedt u de oplossing. Een geldtelmachine! Hiermee hoeft u enkel het geld in de machine te doen en de rest doet de geldtelmachine.

Kies uw geldtelmachine!

Er zijn verschillende geldtelmachines. Voor het tellen van biljetten bieden wij speciale geldtelmachines aan. Modellen voor gesorteerd of ongesorteerd tellen en met valsgelddetectie, of de keuze tussen de snelheid waarmee geteld kan worden. Al deze functies maken het tellen van uw biljetten een stuk makkelijker.

Voor het tellen van muntgeld bieden wij andere geldtelmachines aan. Er is de keuze tussen het tellen-sorteren of alleen tellen van uw muntgeld, en daarnaast ook voor het tellen van plastic munten. 

Valsgelddetectoren

Om toch snel te controleren of geld al dan niet vals is bieden wij u valsgelddetectoren aan. De valsgelddetectoren van Bos Systemen zijn getest en 100% nauwkeurig. Hiermee kunt u veilig alle biljetten accepteren!

Een geldtelmachine aanschaffen?

Bekijk ons aanbod en bestel uw geldtelmachine. Heeft u vragen over één van onze geldtelmachines? Neem dan contact met ons op, bel 0166 - 661 763 voor advies of maak een afspraak om langs te komen en de geldtelmachines te zien.