Personenweegschaal - voor professioneel gebruik - goedgekeurd volgens 93/42/EEC - geijkt klasse III

Een personenweegschaal kopen? Zie ook onze referenties

Bij Bos Systemen kunt u weegschalen kopen om personen te wegen voor professioneel gebruik en die goedgekeurd zijn als medisch hulpmiddel volgens 93 / 42 / EEG geijkt klasse III, voor ziekenhuizen, instellingen, artsen en therapeuten. 

Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over de personenweegschaal die past bij uw behoefte en wensen.

Breed assortiment

Bos Systemen heeft een compleet assortiment, u kunt een personenweegschaal kopen voor elke situatie en elke personenweegschaal is leverbaar in twee uitvoeringen. Geijkt volgens klasse III, of voor niet medische toepassingen als ongeijkte uitvoering, in de meeste gevallen zijn die voordeliger.

Standaard of met opties

Wij leveren elke personenweegschaal als standaard product, maar u kunt ook een keuze maken voor de door u gekozen personenweegschaal, uit de vele accessoires en opties zoals een transportkoffer voor optimale bescherming of een lengtemeetlat etc., zodat uw investering nog meer rendement oplevert.

Functies

Standaard functies zijn: dynamische weegfunctie voor onrustige patiënten, een oplaadbare accu voor snoerloos en mobiel gebruik. 

Garantie en levering

Elke personenweegschaal wordt geleverd inclusief 2 jaar garantie. Bovendien brengen wij geen transportkosten in rekening!