Oprijweegschaal Allscales RS - inclusief op- en afrit

Een oprij- doorrijweegschaal nodig?

Bos Systemen levert een oprij- doorrijweegschaal van de topmerken Ohaus en Kern. Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over de weegschaal die écht past bij uw behoefte en wensen. Standaard uitvoeringen met afmetingen tot 1500x1500mm en weegvermogens tot 3 ton en vele mogelijkheden.

Toepassing

Een oprij- doorrijweegschaal van Bos Systemen kan naar keuze zowel buiten als binnen worden gebruikt, met toepassingen voor industrie, glastuinbouw, transportsector, groothandel etc.

Uitvoering / opties

U kunt een oprij- weegschaal of doorrijweegschaal kiezen in gelakte of rvs-waterproof uitvoering, geijkt en ongeijkt, in standaard uitvoering of met een  keuze uit de vele accessoires en opties zodat de investering in de oprij- weegschaal doorrijweegschaal van uw keuze nog meer rendement oplevert.

Maatwerk

Wij leveren ook maatwerk, voor afwijkende afmetingen, weegvermogens of een alternatieve indicator met specifieke functies kunnen wij een gerichte prijs afgeven.

Garantie en levering

Elke oprij- of doorrijweegschaal wordt geleverd inclusief prima service, 2 jaar garantie en bovendien brengen wij geen afleverkosten in rekening!

Een overzicht van vloerweegschalen vindt u op deze pagina of kies links een categorie om het aanbod te verfijnen.

 

Meer informatie of bestellen? 

Wil u meer informatie of vrijblijvend uw wensen bespreken? Stuur een e-mail of bel 0166-661763, wij helpen u graag.

Wilt u direct een oprij- doorrijweegschaal kopen? Plaats uw bestelling in de webshop.

Zie ook onze referenties !