Touchscreen kassa Casio QT-6100

Touchscreen kassa Casio QT-6100
Touchscreen kassa Casio QT-6100
Touchscreen kassa Casio QT-6100

Touchscreen kassa Casio QT-6100 

Touchscreen kassa Casio QT-6100 is voorzien van een volledig grafisch 12,1" aanraakgevoelig scherm en dit maakt de QT-6100 tot de ideale keus voor horeca gelegenheden die een touchscreen kassa willen gebruiken met het gemak van een traditionele knoppen kassa.

Printers

De drie communicatiepoorten waar over de Casio QT-6100 horeca touchscreen kassa beschikt en waar op u, naast een thermische bon printer, een keuken- of orderprinter aan kunt sluiten.

Uitgebreide tafelregistratie

Vanzelfsprekend is met dit model touchscreen kassa registratie op tafelniveau mogelijk, ook is het mogelijk om een grafisch rekening overzicht via het beeldscherm te raadplegen, om tafels te splitsen of over te boeken. Voor gasten die nog even moeten wachten op een vrije tafel kan een barbon aangemaakt worden die eenvoudig, met een druk op een toets over te boeken is naar de tafel van hun keuze.

Eenvoud

Het onderhoud van artikelen is met dit model touchscreen kassa eenvoudig zelf te doen zonder tussen komst van een dealer of specialist. Het is niet meer dan eenvoudig het onderhoudsscherm openen waar de prijzen en teksten van Plu's, bonteksten en menu's eenvoudig en zonder uitgebreide kassa kennis zijn aan te passen.

Omzetrapportages

Daarnaast kan de Casio QT-6100 horeca touschscreen kassa uitgebreide omzetrapportage produceren op 3 niveaus, bijv. dag, maand en jaar, van tafels, medewerkers en artikelen etc.

Uitbreidingen:

  • Een back-up faciliteit stelt én uw complete kassaprogramma én uw omzet ( op 3 niveaus ) veilig!
  • Bar / keuken printer, Pinkoppeling, Magneetkaartlezer. 

Netwerk

Meerdere touchscreen kassa's kunnen met elkaar worden gekoppeld in een netwerk. Het voordeel is dat de programmering en rapportage slechts op 1 terminal uitgevoerd hoeft te worden.

Meer informatie of offerte?    Zie ook onze referenties.

Bel 01656 - 661 763 voor informatie over de Taouchscreen kassa Casio QT-6100 of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht