Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL

Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL
Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL
Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL
Kassasystemen horeca SmartPOS Tron XL
  • All-in-one POS PC met 15"scherm
  • ge├»ntegreerde 80mm printer
  • inclusief bediendeslot en OS.

Kassasystemen horeca SmartPos TronXL

Kassasysteem horeca SmartPOS TronXL (15" touchscherm) zijn compleet inclusief interne 80mm printer, klantdisplay en Dallas I-button.

Samen met onze software beschikt u over eenvoudig door u zelf te installeren en beheren kassasystemen horeca systeem.

Uit te breiden met een externe printer (2 verschillende keukenbonnen), kassalade, handhelds en bediendesleutel (Dallas iButton). De TronXL is verkrijgbaar in glossy wit en mat zwart.

Zelf programmeren

Het systeem is zodanig opgezet dat u het zelf kunt inrichten en beheren. Wanneer u hiervoor kiest bent u geen kosten kwijt voor programmering, installatie en instructie. Levering in samenspraak met u zo nodig binnen 1 week.

Programmering door Bos Systemen

Wij vragen u welke omzetgroepen, producten, bedienden, enz. u wilt gebruiken voor de kassasystemen horeca SmartPOS TronXL en programmeren deze voor u in. Hiervoor sturen we u een bestand toe waarop u de gegevens in kunt vullen. Het programma word geladen en u kunt er mee werken. Levering in samenspraak met u zo nodig binnen 1 week nadat het gegevensbestand retour is ontvangen.

Programmering, Installatie en Instructie door Bos Systemen

Wij vragen u welke omzetgroepen, producten, bedienden, etc. u wilt gebruiken voor de kassasystemen horeca SmartPOS TronXL en programmeren deze voor u in. Hiervoor sturen we u een bestand toe waarop u de gegevens in kunt vullen. In samenspraak met u plannen we een afspraak in en komen bij u langs om alles te plaatsen en u krijgt een opleiding van ca. 1-2 uur. Levering in samenspraak met u binnen 1-2 weken nadat het gegevensbestand retour is ontvangen.

Financiële investering:

Mogelijkheid 1: Lease 

U betaald voor zowel de SmartPOS Software als de SmartPOS TronXL een vast bedrag per maand. Minimale looptijd 3 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. U kunt hier software en hardware aan toevoegen of van afhalen.

Mogelijkheid 2: Koop

U betaald éénmalig een aankoopbedrag voor de SmartPOS Software en de SmartPOS TronXL. Updates binnen dezelfde softwareversie zijn inbegrepen, dit omvat nieuwe functionaliteit (bijv. versie 6.4 naar 6.5) en foutcorrecties. Een upgrade van de software naar een nieuwere versie moet worden betaald (bijv. versie 6 naar 7).

Op de kassasystemen horeca SmartPOS TronXL geven wij 24 maanden garantie.

Meer informatie, offerte of demonstratie?   

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over ´╗┐Kassasystemen horeca SmartPos TronXL of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht