Casio SE-S3000 detailhandel kassa

Casio SE-S3000 detailhandel kassa
Casio SE-S3000 detailhandel kassa
Casio SE-S3000 detailhandel kassa
  • Overzichtelijk toetsenbord
  • Groot, 10-regelig LCD-display
  • 7000 artikelen/PLU's en 30 productgroepen
  • Snelle 2-stationsprinter

Ideaal voor elke winkel: stijlvol, modern design

Voor boetiekjes of kleine winkels: het stijlvolle en moderne design van de SE-S3000 met de innovatieve functies past perfect in de moderne zakelijke wereld van de detailhandel.

Alles in één oogopslag: groot, functioneel, 10-regelig LCD-display

Een 10-regelig display voor een maximale efficiëntie en leesbaarheid tijdens het registreren en afrekenen, en bij het programmeren. Het display beschikt over een kantelmechanisme voor het instellen van de kijkhoek. De achtergrondverlichting zorgt voor een goed contrast, ook in donkere omgevingen.

Zeer flexibel: tot wel 3000 artikelen/PLU's

Het kasregister beschikt over maximaal 3000 artikelen/PLU's en 30 direct oproepbare productgroepen en kan zodoende in allerlei soorten bedrijven worden gebruikt, bijvoorbeeld in  kleine winkels of boetiekjes, enz. Het registreren met een scanner gaat bovendien sneller en voorkomt mogelijke fouten.

Stil en snel: de 2-stationsprinter

Een stille en snelle thermische printer is ideaal in een rustige omgeving en zorgt ervoor dat er prettig met het kasregister kan worden gewerkt. Praktisch: met de 2-stationsprinter kan de kassabon voor uw klanten en een journaalstrook voor de controle en analyse van de boekingen en omzetten worden afgedrukt. Met een 58mm-bonrol voldoet de printer ook aan de eisen van drukbezochte zaken door de hoge afdruksnelheid en de uitstekende afdrukkwaliteit, en het "Drop-In"-papier laadsysteem voor het eenvoudig en snel wisselen van papierrollen. Bovendien kunt u uw logo op de kassabon afdrukken.

Intelligent en veilig: instellen met een pc en opslaan op de SD-kaart

Gebruik de SD-kaart om de omzetgegevens van uw kasregister op te slaan. Controleer op uw computer de gegevens die in CSV-formaat worden opgeslagen. Er is ook een journaalexport beschikbaar.

Altijd goed zicht: verstelbaar klantendisplay

Een alfanumeriek en verstelbaar klantendisplay zorgt voor een zeer goede leesbaarheid voor de klant. Dit schept bij uw klant vertrouwen in een foutloze kassabon.

Rekenen makkelijk gemaakt: rekenmachinefunctie

Een eenvoudige rekenmachinefunctie voor snel rekenen tussendoor. De rekenmachinefuncties worden alleen weergegeven.

Perfect geïnformeerd: afdrukken van bedieningsinstructies

Druk informatie en instructies af voor het instellen van de datum en tijd, voor het afdrukken van geselecteerde rapporten of instructies die verdergaande informatie over foutmeldingen geven.

Meer informatie of offerte?    Zie ook onze referenties.

Bel 0166 - 661 763 voor informatie over de detailhandel kassa Casio SE-S3000 of stuur een e-mail.

« terug naar overzicht