Hondenweegschaal Kern EOS-XL - voor middelgrote en grote honden met speciale weegfunctie voor stabiel weegresultaat

Hondenweegschaal nodig?

Een hondenweegschaal voor kleine en middelgrote honden, met weegvermogens tot 150kg. De EOS-XL is een kwalitatief zeer goede weegschaal met een rvs weegplateau en wordt geleverd inclusief een rubberen antislipmat. De weegschaal is eenvoudig verplaatsbaar door middel van een handvat en transportwieltjes, de weegindicator kan aan de wand worden bevestigd. De hondenweegschaal EOS-XL is een goede, handzame, duurzame, comfortabele weegschaal voor grotere huisdieren.

Aan de linkerkant vind u een overzicht van dierenweegschalen en veeweegschalen, of neem contact op wij adviseren u graag deskundig over de hondenweegschaal die écht past bij uw behoefte en wensen.

Speciale dierweegfunctie

Een hondenweegschaal geleverd door Bos Systemen is uitgevoerd met een speciale "dierweegfunctie" die het wegen van onrustige dieren stabiliseert.

Standaard of met opties

Bos Systemen levert elke hondenweegschaal als standaard product, maar u kunt ook een keuze maken voor de door u gekozen hondenweegschaal uit de vele accessoires en opties zodat de investering in uw hondenweegschaal nog meer rendement oplevert.

Eigenschappen

Lees meer informatie over dierenweegschalen.

Garantie en levering

Elke hondenweegschaal wordt geleverd inclusief 2 jaar garantie.
Bovendien brengen wij geen transportkosten in rekening!