Geijkte weegschaal

Geijkte weegschalen bij Bos Systemen

Nauwkeurigheid is bij weegschalen zeer belangrijk. Als een weegschaal wordt gebruikt voor interne controle kan volstaan worden met een ongeijkte weegschaal, zon weegschaal is dan gekalibreerd, geijkte weegschalen worden vereist als er op basis van de weging een prijs wordt vastgesteld (handelsdoeleinden en in de medische sector). Voor genoemde situaties is ijking vereist en vastgelegd in de wet, een juridisch aspect dus. Een geijkte weegschaal is in bepaalde gevallen zelfs vereist. Als u bijvoorbeeld een winkel heeft waar producten worden afgewogen en daarna direct afgerekend, dan bent u wettelijk verplicht ervoor te zorgen dat deze weegschaal geijkt is. Voor geijkte weegschalen kunt u terecht bij Bos Systemen. Wij verkopen geijkte weegschalen in meerdere verschillende uitvoeringen, zodat u precies die weegschaal uit kunt kiezen die helemaal op uw wensen aansluit. Als u hier meer over wil weten kunt u even een kijkje nemen op onze website, of vrijblijvend contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Kwaliteits weegschalen bij Bos Systemen

Voor een echte kwaliteits weegschaal moet u bij Bos Systemen zijn. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring met de verkoop van weegschalen en weten dan ook als geen ander welke producten van de beste kwaliteit zijn. We willen ervoor zorgen dat u de producten in huis krijgt waar u op kunt vertrouwen en waarvan u zeker kunt zijn dat deze precies het juiste gewicht aangeven. Voor geijkte weegschalen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw weegschaal volgens de Europese richtlijnen geijkt is en dat u geen problemen krijgt bij een officiële controle. Zo kunnen uw klanten er op rekenen dat ze bij uw winkel geheel eerlijk worden behandeld.

De beste geijkte weegschalen

Als u meer wilt weten over de weegschalen in ons assortiment, neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. U zult hier ook zien dat elke weegschaal in ons assortiment scherp is geprijsd en dat u hier twee jaar garantie op krijgt. Elke aankoop is voorzien van onze gratis klantenservice, waarbij we er ook voor kunnen zorgen dat storingen worden opgelost.