Asweger info

Asweger of asweegsysteem nodig?

U wilt een professionele betrouwbare asweger kopen?  Bos Systemen biedt als expert een brede range hoogwaardige aswegers aan  – voor diverse branches. Voor intern gebruik (gekalibreerd) of voor handelsdoeleinden (geijkt systeem). Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over het weegsysteem dat écht past bij uw behoefte en wensen.

Grootste aanbod aswegers

U vindt bij ons het meest veelzijdige assortiment aswegers. Wij weten als geen ander dat elke sector andere eisen heeft. Bij ons kunt u daarom altijd een asweger kopen met de beste toepassing voor onder meer: transportbedrijven, loonbedrijven voor oogstsituaties, carrosserie bouwers, of om bijv. vliegtuigen te wegen, etc. U vindt bij ons onder meer:

 • Draagbare modellen voor zowel statisch wegen als dynamisch wegen
 • Inbouw asweegsystemen dynamisch of statisch wegend
 • Standaard uitvoering met 2 platen 
 • Geijkte uitvoering voor max. 4 assen (het voertuig moet dan in één keer gewogen worden)
   

Overbelading

Een bekende toepassing van een asweger is het wegen van vrachtwagens om overbelading te voorkomen, dit kan alléén door het wegen van alle assen afzonderlijk, deze methode is zeer effectief! De wegingen van alle assen kunnen worden opgeteld en eventueel worden uitgeprint, incl. weergave van datum en tijd .

Waarom een asweger kopen bij Bos Systemen?

Per situatie kunnen de wensen voor het ideale weegsysteem verschillen. Van eenvoudig wegen per as met een standaardset tot dynamisch wegen met identificatie van chauffeurs: bij Bos Systemen kunt u een goede asweger kopen die exact doet waarvoor u 'm nodig heeft. Onze voordelen:

 • Ruime keuze uit standaard producten
 • Maatwerk
 • Keuze uit accessoires en opties
 • Geen bezorg- of afleverkosten
 • 2 jaar garantie

Ons aanbod en onze service garanderen u optimaal rendement uit uw investering.

U vindt altijd uw ideale asweegsysteem

Bekijk op uw gemak ons aanbod: het weegsysteem dat u wenst aan te schaffen vindt u gegarandeerd. Van eenvoudig wegen per as tot 5 ton voor sportwagens, caravans, etc. tot het wegen van vrachtwagens tot 60 ton (als alternatief voor een weegbrug). De afweging voor Bos Systemen is dus niet meer dan logisch!

Meer informatie of bestellen? 

Wil u meer informatie over aswegers of vrijblijvend uw wensen bespreken?
Bel 0166 - 661 763 of stuur een e-mail wij helpen u graag.