Analytische balans

Aan de slag met een analytische balans

Bij een analytische balans komt het er, meer nog dan bij andere soorten weegschalen, op aan dat er geheel nauwkeurig wordt gewogen. Dit is van belang, aangezien analytische balansen worden gebruikt in laboratoria, waar de kleinste afwijking al voor verkeerde onderzoeksresultaten kan zorgen. Bij Bos Systemen verkopen we analytische balansen die u de nauwkeurigheid geven die u nodig heeft. Elk van onze balansen is geheel afgesteld om ervoor te zorgen dat u op tot wel 0,01 mg nauwkeurig kunt meten. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de balansen die we op dit gebied verkopen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde balans.

Wat is een analytische balans?

Analytische balansen zijn echte precisie instrumenten. Het is een weeginstrument dat voornamelijk wordt gebruikt in analytisch-chemische laboratoria. Het is het ideale instrument om zo nauwkeurig mogelijk stoffen af te wegen. Wij verkopen hoogwaardige single cell systemen die voorzien zijn van doseerhulp. Dit verkopen we uiteraard tegen een scherpe prijs. Het is met deze systemen ook mogelijk om snel te documenteren welke gegevens er allemaal naar voren komen. We verkopen bijvoorbeeld ook analytische balansen met printfunctie, zodat deze gegevens direct kunnen worden vastgelegd. U kunt hier bijvoorbeeld ook een identificatienummer aan toevoegen, zodat u er geen zorgen om hoeft te hebben of de juiste gegevens wel bij de juiste stof terechtkomen.

Aan analytische balans kopen bij Bos Systemen

Bij Bos Systemen hebben we veel ervaring met weegschalen en precisie wegen. We zijn al ruim 30 jaar actief op dit gebied en hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Bent u dan ook op zoek naar een weegschaal waar u echt nauwkeurig mee kunt wegen? Neem dan contact op met Bos Systemen. We helpen u graag aan de precisie weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.